Elindult a Legrand garancia site

Mostantól még nagyobb biztonságban érezheti Legrand termékeit minden vásárló, mert idén elindult a Legrand garancia site. A számla birtokában a vásárlást követő 90 napon belül mindenki regisztrálhatja kijelölt Legrand termékeit (kaputelefonok, szünetmentes tápegységek, okos termékek, és kiegészítőik) a garancia.legrand.hu címen.
További részletek és pontos terméklista: https://garancia.legrand.hu/termekek

Az új Legrand garancia fiók regisztrációjához csak néhány személyes adat megadása szükséges és teljesen díjmentes. A regisztrált fiókhoz csatolhatjuk összes aktuális és jövőben vásárolt regisztrálható listában található Legrand termékünket. (a weboldalon már szereplő vagy későbbiekben listázásra kerülő termékek).

Az oldal megkönnyíti a megvásárolt termékek prospektusainak, használati utasításainak és bővebb információinak megtalálását, emellett pedig leegyszerűsíti a panasz és hibabejelentést, valamint a garanciális folyamatok véghezvitelét is.

Próbáld ki még ma és regisztrálj te is – garancia.legrand.hu

 

Új Sedna kapcsolócsalád és Wiser okosotthon-rendszer 2020

Keresse a Schneider Electric új Sedna Design és Sedna Elements kapcsolócsaládokatmost bevezetési kedvezményekkel!

•10% kedvezményt adunk a listaárból minden új Sedna Design és Sedna Elements termékre.

•Minden megvásárolt 8 db Sedna Design 101-es fehér betéthez vagy dugaljhoz 2 db-ot adunk ajándékba ugyanabból a rendelési számú termékből.

Megérkezett az új Sedna kínálat!

A megrendelők mindig valami újat keresnek otthonuk kialakításához, és olyan kapcsolókra van szükségük, amelyek a legújabb trendeket tükrözik. A Schneider Electric új Sedna Design és Sedna Elements okosotthonra kész kapcsolóival bárki korlátlan lehetőségeket nyújthat ügyfelei számára, hiszen a betétek és a keretek tetszőlegesen kombinálhatók.

Az új Sedna család kétféle változatban elérhető:

•Sedna Design: modern, letisztult vonalak, selymesen sima felület, négyféle szín. A keretek IP44-es funkciókkal együtt is használhatók, így ideálisak a párás vagy nedves helyiségekben való használatra is.

•Sedna Elements: felületei kinézetre és tapintásra úgy tűnnek, mintha üvegből, fából, fémből vagy kőből lennének.

Az új Sedna kapcsolók és a Wiser okosotthon-rendszer segítségével olyan otthont alakíthatunk ki, amit hagyományos módon és okoseszközökről is lehet vezérelni. Ideális partner lakásainkban, ahol az intelligens vezérléssel a családi élet számos területén biztosítja kényelmünket.

MEKH rendelet – Schneider Electric kedvezmény

Szerezzen be mindent egy helyen, egy megbízható gyártótól az MEKH rendelethez!

Keresse a Schneider Electric termékeit most 10% kedvezménnyel.

2020. január 16-án jelent meg a villamosenergia-almérők telepítésének szabályairól szóló 1/2020. (I. 16.) MEKH-rendelet, amely tisztázza a korábbi, energetikai szakreferens igénybevételére köteles gazdálkodó szervezetek számára almérő rendszerek működtetését előíró törvény alkalmazásának pontos szabályait. A Schneider Electric termékkínálatában minden szükséges termék (mérőkészülékek, áramváltók, átjárók, adatkoncentrátorok stb.), szoftver (energiamenedzsment szoftver, SCADA szoftver stb.), és minden fontos szolgáltatás (felügyelet, elemzések stb.) rendelkezésre áll.
Most akciót hirdetünk, melynek akció időtartama alatt kedvezményesen szerezheti be a termékeket! Ráadásul a Schneider Electric szakértői készen állnak, hogy segítsenek a kiválasztásban vagy specifikációban, helyszíni felmérésben és optimalizációban.
Keresse az MEKH rendeletnek megfelelő termékeket webshopunkban, kérjen tanácsot kollégánktól és rendelje meg nálunk kedvezményesen a teljes rendszert még ma!
A megfelelő készülékek kiválasztásához segítséget nyújt a Schneider Electric új, „Tájékoztató a MEKH 1/2020. (I. 16.) rendeletével kapcsolatban – Megoldások a Schneider Electric kínálatából” című kiadványa, továbbá részletesen tájékozódhat a Schneider Electric erre a célra készített weboldalán is: se.com/hu/mekh

Ne feledje, ha Önt kötelezi az MEKH törvényi rendelete és határidőre nem felel meg a követelményeknek, akkor súlyos, akár milliós nagyságrendű büntetésre is számíthat! Cselekedjen időben, és kerülje el a büntetést, illetve csökkentse energiaköltségeit!

A kiadvány letöltési linkje

A dedikált Schneider Electric weboldalhoz tartozó link

Az MEKH rendelet az MEKH weboldalán