MEKH rendelet – Schneider Electric kedvezmény

Szerezzen be mindent egy helyen, egy megbízható gyártótól az MEKH rendelethez!

Keresse a Schneider Electric termékeit most 10% kedvezménnyel.

2020. január 16-án jelent meg a villamosenergia-almérők telepítésének szabályairól szóló 1/2020. (I. 16.) MEKH-rendelet, amely tisztázza a korábbi, energetikai szakreferens igénybevételére köteles gazdálkodó szervezetek számára almérő rendszerek működtetését előíró törvény alkalmazásának pontos szabályait. A Schneider Electric termékkínálatában minden szükséges termék (mérőkészülékek, áramváltók, átjárók, adatkoncentrátorok stb.), szoftver (energiamenedzsment szoftver, SCADA szoftver stb.), és minden fontos szolgáltatás (felügyelet, elemzések stb.) rendelkezésre áll.
Most akciót hirdetünk, melynek akció időtartama alatt kedvezményesen szerezheti be a termékeket! Ráadásul a Schneider Electric szakértői készen állnak, hogy segítsenek a kiválasztásban vagy specifikációban, helyszíni felmérésben és optimalizációban.
Keresse az MEKH rendeletnek megfelelő termékeket webshopunkban, kérjen tanácsot kollégánktól és rendelje meg nálunk kedvezményesen a teljes rendszert még ma!
A megfelelő készülékek kiválasztásához segítséget nyújt a Schneider Electric új, „Tájékoztató a MEKH 1/2020. (I. 16.) rendeletével kapcsolatban – Megoldások a Schneider Electric kínálatából” című kiadványa, továbbá részletesen tájékozódhat a Schneider Electric erre a célra készített weboldalán is: se.com/hu/mekh

Ne feledje, ha Önt kötelezi az MEKH törvényi rendelete és határidőre nem felel meg a követelményeknek, akkor súlyos, akár milliós nagyságrendű büntetésre is számíthat! Cselekedjen időben, és kerülje el a büntetést, illetve csökkentse energiaköltségeit!

A kiadvány letöltési linkje

A dedikált Schneider Electric weboldalhoz tartozó link

Az MEKH rendelet az MEKH weboldalán

 

Leave a Comment